Beeldbewerking

Aan een prachtig afgedrukte foto gaan twee dingen vooraf. Natuurlijk het afdrukken van de foto in onze drukkerij. Maar ook beeldbewerking. Met beeldbewerking bedoelen we het digitaal bewerken van een afbeelding. Dit doen we om een afbeelding te verbeteren en ervoor te zorgen dat het op een schitterende manier kan worden afgedrukt.

Afwerking

Klaarmaken voor de drukker

Retoucheren, helderheid aanpassen, verscherpen, kleuren aanpassen. Er zijn heel veel verschillende taken die een beeldbewerker kan uitvoeren. Met professionele software worden afbeeldingen klaargemaakt voor de drukker. Oude foto’s waar vlekken of krassen op zitten kunnen worden weggepoetst. Of misschien een fletse foto, die door een beeldbewerker meer kleur krijgt en toch een goede kwaliteit bereikt.

Een goede afdruk begint natuurlijk met kwalitatief goede foto’s. Als foto’s worden gemaakt met een camera die niet voldoet aan de kwaliteitseisen, wordt het lastig voor een beeldbewerker deze bij te werken. Een goede poster, folder, flyer of brochure, maar ook kunstboeken beginnen bij een goede fotograaf. Als er kwalitatief goede foto’s worden aangeleverd, dan zorgt Coers & Roest voor een nog mooiere afdruk.

Beeldbewerking van kunstwerken

Bij Coers & Roest zijn we gespecialiseerd in beeldbewerking van kunstwerken. Zo hebben we al vele kunstwerken mogen reproduceren in boekvorm. Door veel beeldmateriaal van schilderijen te bekijken weet onze lithograaf met beeldbewerking het schilderij levensecht te houden op papier. Het doel is ervoor te zorgen dat iemand kijkt naar een afdruk uit onze drukkerij, maar het gevoel heeft naar het echte schilderij te kijken. We letten op de kleinste details en kleurkeuze is hierbij erg belangrijk.

Kom in contact met onze duurzame drukkerij

Geïnteresseerd in onze diensten en benieuwd naar wat wij met beeldbewerking voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op!

Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.