ArtLibro

Sinds januari 2018 is Coers & Roest een samenwerkingsverband aangegaan met ArtLibro. De drijvende kracht achter ArtLibro is Trudy Dorrepaal. Zij houdt zich al jaren bezig met boekproducties en heeft al voor talloze opdrachtgevers advies uitgebracht. Ze heeft een onuitputtelijke passie voor speciaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit en dit mondt uit in schitterende boekproducties waar wij alleen maar trots op kunnen zijn.

Trudy is de oprichter van ArtLibro en heeft al vele jaren gewerkt in de branche. Om haar kennis en expertise te delen is ze tegenwoordig werkzaam bij Coers & Roest. Door de ervaring van onze drukkerij te combineren met de vakkundigheid van een bedreven boekadviseur zijn we in staat u optimaal te helpen met de productie van boeken.

ArtLibro

ArtLibro | Specialist op elk gebied

Trudy kan u adviseren op verschillende vlakken die allen te maken hebben met boekproducties. Hierbij gaat het om papierkeuze, bindwijze, formaten, bijzondere druktechnieken en afwerkingen. Ze beschikt over een groot netwerk binnen de wereld van boekproducties. Zo staat ze in nauw contact met verschillende boekbinderijen en uitgeverijen. Dankzij het uitgebreide netwerk kan Coers & Roest de meest bijzondere boeken uitbrengen. Voor een boek met een ingewikkelde en bijzondere omslag weet Trudy ons in contact te brengen met de beste mensen.

ArtLibro staat voor duurzaamheid

Coers & Roest en ArtLibro delen dezelfde opvatting over verantwoord drukwerk. ArtLibro is altijd op zoek naar bijzonder papier, maar wel papier dat afkomstig is van hout uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast maakt Coers & Roest altijd gebruik van plantaardige inkten die niet vervaardigd worden vanuit aardolie. Een samenwerking met ons staat garant voor een bijzonder, maar bovenal verantwoorde boekproductie.

Neem contact op

Advies nodig over bijzondere boekproducties? Neem contact op met Coers & Roest en laat je inspireren door onze boekadviseur.

Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

Ich recherchiere grndlich und habe beim ghostwriter preise ghostwritinghilfe.com schreiben immer das wesentliche im blick