Boek advies

Een boek is niet zomaar een stapeltje papier met wat foto’s en wat tekst. Althans, dat hoeft het niet te zijn. Er zijn heel veel verschillende manieren om een boek net even wat extra’s te geven. Bij Coers & Roest houden we van bijzondere boekproducties. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met ArtLibro. Trudy Dorrepaal, de motor achter deze organisatie, kan u advies geven over bijzondere boekproducties.

boek advies

Boek advies op maat

Trudy heeft al enige tijd ervaring in het vak met haar label ArtLibro. Ze is verbonden aan Coers & Roest om haar kennis en expertise te delen met onze vakmensen in de drukkerij. Dankzij de vereniging van Coers & Roest met een ervaren boekadviseur is de productie van bijzondere boeken een stuk gemakkelijker geworden.

Trudy kan u adviseren over alle facetten die komen kijken bij de productie van een boek. Denk aan papier, bindwijze, formaten en bijzondere druktechnieken en afwerkingen. Ze kent veel verschillende bedrijven die werkzaam zijn in boekproductie, zoals boekbinderijen en uitgeverijen. Wilt u bijvoorbeeld een originele bindtechniek toepassen, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Milieuvriendelijke boekproducties

Als u advies wil over een milieuvriendelijke manier om uw boek te produceren, dan kunnen wij u helpen. ArtLibro en Coers & Roest zien het als hun taak om ervoor te zorgen dat ons drukwerk zo min mogelijk schade toebrengt aan het milieu. ArtLibro kan u adviseren over papier en inkt dat niet alleen heel verrassend en origineel is, maar ook goed voor het milieu.

Neem contact met ons op

Als u drukwerk nodig heeft dat geproduceerd is met aandacht voor mens en milieu, dan is Coers & Roest een verantwoorde keuze. Neem contact op voor meer informatie.

Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

The update also brings a quick way to access the history tab