Boek drukken

Wilt u een boek drukken? Dan is Coers & Roest de juiste partij om u daarbij te helpen. Als sinds jaar en dag realiseert Coers & Roest drukwerk van boeken. Bijzondere boekproducties die met verschillende technieken worden gerealiseerd. Dankzij onze combinatie van kennis en de mogelijkheden in onze drukkerij zijn we in staat het perfecte resultaat af te leveren. Dat alles natuurlijk naar uw wensen en behoeften.

boek drukken

Technieken boek drukken

Coers & Roest heeft verschillende technieken in huis om boekproducties naar een hoger niveau te tillen. Onze technische specialisten kunnen met de kennis van lithografie en druktechnieken het beste uit uw beeldmateriaal halen. Onze lithografie-afdeling is meester in het reproduceren van kunstwerken in boekvorm. Zo hebben we al voor verschillende musea en kunsthandelaren het drukwerk mogen verzorgen.

De keuze voor Coers & Roest is ook een verantwoorde keuze. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij altijd met FSC-gecertificeerd papier dat bijdraagt aan het behoud van bossen. Ook maken we gebruik van inkten die gebaseerd zijn op plantaardige oliën. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met Siza. Een instelling die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. Een perfecte balans tussen people, planet en profit.

Ervaren boekdrukker uit Arnhem

Alle middelen die nodig zijn om uw boek te produceren kunt u op een simpele manier met ons delen. We beschikken over een ftp-server waar u bestanden kunt uploaden. Ook kunt u video’s, foto’s en pdf-bestanden online beheren in ons DAM-systeem, een Digital Asset Managementsysteem.

Neem contact op

Denkt u dat de combinatie van een ervaren boekadviseur en een vakbekwame drukkerij het perfecte resultaat oplevert voor uw boek? Neem dan contact met ons op en laat uw boek drukken bij Coerst & Roest!

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.