Boekadvies

Een boek is niet zomaar een stapeltje papier met wat foto’s en wat tekst. Althans, dat hoeft het niet te zijn. Er zijn heel veel verschillende manieren om een boek net even wat extra’s te geven. Bij Coers & Roest houden we van bijzondere boekproducties.

boek advies

Boekadvies op maat

Coers & Roest heeft al enige tijd ervaring in het vak. De mensen van Coers & Roest hebben al vele mooie boekproducties mogen maken en zij delen graag hun kennis en expertise.

Wij kunnen u adviseren over alle facetten die komen kijken bij de productie van een boek. Denk aan papier, bindwijze, formaten en bijzondere druktechnieken en afwerkingen. Wij kennen veel verschillende bedrijven die werkzaam zijn in boekproductie, zoals boekbinderijen en uitgeverijen. Wilt u bijvoorbeeld een originele bindtechniek toepassen, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Milieuvriendelijke boekproducties

Als u advies wil over een milieuvriendelijke manier om uw boek te produceren, dan kunnen wij u helpen. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat ons drukwerk zo min mogelijk schade toebrengt aan het milieu. Coers & Roest kan u adviseren over papier en inkt dat niet alleen heel verrassend en origineel is, maar ook goed voor het milieu.

Neem contact met ons op

Als u drukwerk nodig heeft dat geproduceerd is met aandacht voor mens en milieu, dan is Coers & Roest een verantwoorde keuze. Neem contact op voor meer informatie.

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.