Boekbinderij Arnhem

Coers & Roest is de boekbinderij van Arnhem. Op het gebied van boekbinden houden wij altijd de laatste ontwikkelingen in de gaten. Op deze manier hebben wij al veel klanten kunnen verrassen met een opvallend resultaat.

Coers en Roest Arnhem pand

Boekbinden op verschillende manieren

Onze boekbinderij in Arnhem kan uw drukwerk op allerlei verschillende manieren binden. Zo kunnen wij uw boeken inbinden met lijm. Hierbij krijgen de boeken een buigzame omslag waaraan de bladzijden zijn vastgelijmd. Dit wordt rechtstreeks in de rug van de omslag gelijmd. Deze techniek wordt vaak toegepast bij grote oplages.

Een genaaid boek is een boekblok dat bestaat uit katernen die door middel van garen aan elkaar zijn genaaid. Het boekblok lijmen we aan de schutbladen, die vervolgens aan de binnenkant van de omslag worden bevestigd. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij boeken met veel bladzijden. Hierbij kunt u denken aan jaarverslagen en catalogi.

Hardcover of Softcover

Bij onze boekbinderij in Arnhem is het ook mogelijk een gebonden hardcover boek te laten maken. Hierbij wordt het boek beschermd door een harde band. De harde band zit aan de voorplat, rug en achterplat.

Naast een hardcover is het ook mogelijk om voor een softcover te kiezen. Bij een softcover is de rug doorlopend en wordt het tegen het binnenwerk aan gelijmd. Hierbij is het ook mogelijk de cover te bedrukken. Softcovers worden vooral gebruikt bij tijdschriften, jaarverslagen, magazines en catalogi.

Neem contact op met de boekbinderij in Arnhem

Wilt u meer weten over offsetdruk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven deskundig advies of kom langs bij onze offset drukkerij in Arnhem!

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    We you and I and the ongoing application essay writing service topadmissionessay.com dialogue we should be having with each other, are a vital resource for ongoing pd