De drukkerij van Arnhem en omgeving

Coers & Roest is al jarenlang de drukkerij van Arnhem en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten drukwerk voor bijvoorbeeld instellingen, kantoren en scholen. In onze moderne drukkerij werken onze vakmensen met diverse machines voor een optimaal drukwerkproces. Dit resulteert erin dat wij u op een zo snel mogelijke manier kunnen bedienen.

U kunt bij ons terecht voor het drukken van magazines, posters, folders, flyers en visitekaartjes. Heeft u uw huisstijl of promotiemateriaal laten ontwerpen of zelf ontworpen? U kunt dan gebruik maken van onze drukkerij. Ook hebben wij een eenvoudige online webmodule waar u uw drukwerk zelf kunt opmaken. Uw drukwerk wordt vervolgens in onze drukkerij in Arnhem gedrukt of (digitaal) geprint. Tijdens dit proces verzekeren onze vakmensen u van een perfect eindresultaat waarmee u opvalt.

drukkerij arnhem

Kwaliteit drukkerij in Arnhem

Als u kiest voor Coers & Roest is uw drukwerk in goede handen. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen. Hiervoor hebben wij meerdere vakmensen in dienst die werken met de meest moderne machines. Al uw drukwerk wordt goed gecontroleerd aan de hand van een uitgebreid opgestelde checklist.

Wat wij ook belangrijk vinden, is dat we met onze werkzaamheden rekening houden met het milieu. Het drukwerk wordt op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze gerealiseerd. Coers & Roest is in het bezit van het milieucertificaat (ISO 14001) en werkt met FSC®-gecertificeerd papier. Dit papier is afkomstig van hout uit verantwoord beheerde bossen. De inkt die de drukkerij gebruikt is bovendien plantaardig. Op deze manier dragen wij graag een steentje bij en denken wij aan het milieu.

Neem contact met ons op.

Wilt u advies over drukwerk en de vormgeving hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven deskundig advies. Of kom langs bij onze drukkerij in Arnhem en laat u inspireren door onze projecten!

Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

One thing that anderson mentioned in his keynote was this helping students https://resume-chief.com/ become lifelong learners is often mentioned in school mission and vision statements, but where do they discuss supporting lifelong learning for teachers