Drukwerk

Coers & Roest is de drukkerij voor al uw drukwerk. Een familiebedrijf dat al 160 jaar dit ambacht meester is. In onze vernieuwde moderne drukkerij kunnen wij u voorzien van kwalitatief hoogstaand drukwerk in allerlei vormen. Een groot of klein formaat, in elke gewenste oplage en elke gewenste vorm.

drukwerk

Een ruime keuze aan drukwerk

In onze drukkerij bestaat de mogelijkheid om digitaal te printen, evenals offsetdruk. Afhankelijk van uw wensen kunnen we u adviseren over de beste keuze voor uw drukwerk. Daarnaast wordt ons drukwerk op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. We maken gebruik van FSC-gecertificeerd papier en drukken met plantaardige inkt.

We drukken promotiemateriaal in de vorm van flyers, posters, brochures en folders. Iedere vorm van promotiemateriaal heeft een andere vorm van aandacht nodig en onze ervaren drukkers weten precies wat nodig is om daar het beste uit te halen.  Ook boekproducties en magazines behoren tot ons portfolio. Onze boekadviseur kan u wegwijs maken in het uitbrengen van bijzondere boeken, met onalledaagse inbindingen en unieke papiersoorten.

Bijzondere drukwerken

Een van onze specialiteiten is het reproduceren van kunstwerken in boekvorm. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we kunstboeken uitgebracht. Onze lithografie-afdeling probeert met behulp van beeldmateriaal en software een schilderij tot leven te wekken op papier. Met als doel de kijker het gevoel te geven dat ze voor een echt schilderij staan.

Uw ontwerp kunt u gemakkelijk delen in onze online omgeving. We beschikking over een ftp-server waar u bestanden kunt uploaden, zodat wij direct aan de slag kunnen met het afdrukken. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons DAM-systeem. Een Digital Asset Managementsysteem waar u al uw digitale materiaal kan bewaren.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partij die al uw drukwerk kan verzorgen en u kan adviseren daar waar nodig is? Neem dan contact met ons op!

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    Beauftragen sie autor mslifestyle ghostwriter-hilfe.com/seminararbeit/ ber content