DTP Arnhem

DTP, oftewel Desktoppublishing. Het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Deze tak van de grafische industrie houdt zich bezig met lay-out, opmaak en het bewerken van beeldmateriaal voor publicaties. Denk aan boeken, flyers, brochures en posters. Coers & Roest te Arnhem kijkt samen met haar klanten naar het ontwerp, waarna onze DTP’ers ervoor zorgen dat deze geschikt zijn voor publicatie. Kortom, voor DTP in Arnhem bent u bij Coers & Roest aan het juiste adres.

dtp arnhem

Coers & Roest, uw adres voor DTP te Arnhem

Onze DTP’ers werken met verschillende softwareprogramma’s om al uw aangeleverde drukwerk te verwerken. Door de jaren heen weten wij precies waar we op moeten letten als we uw werk aangeleverd krijgen. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp op het juiste formaat geprint wordt en in het opgegeven aantal oplages. Kwaliteit leveren vinden wij erg belangrijk, daarom werken onze professionals met de meest moderne machines om u van deze kwaliteit te voorzien. Om dit te waarborgen is er een streng opgestelde checklist die onze DTP’ers nalopen.

Onze DTP’ers zorgen voor een resultaat om trots op te zijn

Of u nu een flyer, folder, poster, magazine of boek wil publiceren, elke vorm van drukwerk heeft een ander ontwerp. Een poster is gebaat bij grote teksten met groot beeldmateriaal waarbij de boodschap direct over moet komen. Een flyer daarentegen mag meer informatief zijn en heeft een andere papiersoort nodig. Laat u gerust adviseren door onze DTP’ers zodat het eindresultaat iets is waar u trots op kunnen zijn.

Neem contact op

Misschien heeft u zelf al een ontwerp gemaakt. Deze kunt u gemakkelijk delen met onze DTP afdeling via onze ftp-server. Uw ontwerpen kunt u eenvoudig uploaden op deze server waarna onze DTP’er er mee aan de slag kan en uw ontwerp drukklaar kan maken. Neem contact op met Coers & Roest, DTP in Arnhem voor meer informatie.

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    De registrieren und ihre Antwort die autorin mslifestyle beauftragen