Folders drukken

Wilt u folders drukken? En bent u op zoek naar een betrouwbare partij? Wij van Coers & Roest helpen u graag verder en nemen uw drukwerk zorgeloos uit handen. Onze vakmensen hebben verschillende certificaten op zak en weten waar ze op moeten letten als ze voor u aan de slag gaan. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de folders die wij drukken voldoen aan uw verwachtingen.

folders drukken

Veel verschillende mogelijkheden

Folders kunnen op vele verschillende manieren ingezet worden. Of u ze nu gebruikt om uw bedrijf op de kaart te zetten of een nieuw product aan te kondigen. Het kan allemaal. Bij ons kunt u uw folder alle verschillende maten laten drukken. Door het grote aanbod van maten is het mogelijk uw unieke ontwerp bij ons te laten drukken. Uw folder ontwerpen kunt u ook aan ons overlaten. Wij zorgen er vervolgens voor dat het gedrukt wordt. Hiervoor hebben wij meerdere moderne drukpersen en printers tot onze beschikking, waarmee we folders drukken van bijzonder hoge kwaliteit.

Folders drukken met milieuvriendelijk materiaal

Als u ervoor kiest om uw folders bij ons te drukken, kiest u ook nog eens bewust. Wij van Coers & Roest werken met milieuvriendelijk materiaal. Zo maken wij gebruik van FSC®-gecertificeerd papier. Dit is papier dat afkomstig is van hout uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien werken wij met plantaardige inkt. Op deze manier willen wij graag zo veel mogelijk rekening houden met het milieu.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over folders drukken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven deskundig advies.

Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.