Kunstboeken

Als een kunstwerk niet meer wordt tentoongesteld, blijft het slechts op één manier levendig. En dat is in de vorm van een boek. Coers & Roest heeft al voor verschillende kunstgalerieën en musea kunstboeken mogen drukken. Ons doel bij het drukken van kunstboeken is om het kunstwerk tot leven te laten komen op papier. Verschillende factoren komen samen om het beste resultaat te boeken.

kunstboeken

Het juiste papier en krachtige kleuren

Één van die factoren is papier. De juiste papiersoort kan een kunstboek net even die extra kwaliteit geven, waardoor de kunstwerken beter tot hun recht komen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Materialen, diktes en afwerkingen zijn eigenschappen waarmee gecombineerd kan worden. Uiteindelijk moet een afweging gemaakt worden welke papiersoort de beste visuele resultaten boekt. Ook kleur is een bepalende factor in het afdrukken van kunst. Onze lithograaf kijkt grondig naar de kunstwerken en zorgt ervoor dat het kunstwerk in precies de juiste kleuren wordt afgedrukt. Dit alles om ervoor te zorgen dat het lijkt alsof het kunstwerk rechtstreeks in het boek geschilderd is.

Ervaren drukker voor kunstboeken

Onze boekadviseur heeft jarenlange ervaring met het produceren van boeken en kan u helpen met het samenstellen van een bijzonder kunstboek. Bindtechnieken, papierkeuze, formaten en druktechnieken kunnen zorgen voor een buitengewoon exemplaar.

Het Karel Appel Retrospectief is een voorbeeld van een kunstboek uit onze drukkerij. Het boek staat vol met foto’s van schilderwerken. Onze lithografie-afdeling is erin geslaagd zijn kunstwerken op een perfecte manier neer te zetten. Een blik op dit boek geeft je het gevoel dat je voor een echte Karel Appel staat. Dit hebben we gerealiseerd door vele materialen en foto’s te bekijken van de kunstwerken en te letten op de kleinste details.

Neem contact op

Geïnteresseerd in de diensten die Coers & Roest u kan bieden? Neem contact met op ons op, wij helpen u graag verder.

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    Few things in education are more inspiring than students creating eduessayhelper.org content