Magazine drukken

Een drukkerij die voor uw tijdschrift een geschikte uitstraling verzorgt. Maar ook een drukkerij die u helpt bij de papierkeuze voor een personeelsblad. Dat is Coers & Roest. Bij ons kunt u uw magazine drukken en daarbij ondersteunen wij u met gedegen advies. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij periodiek het drukken van tijdschriften, personeelsbladen en magazines.

magazine drukken

Een magazine drukken op een verantwoorde manier

Kiest u ervoor om een magazine te laten drukken bij Coers & Roest, dan is dat een verantwoorde keuze voor mens en natuur. Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat onze producten milieuvriendelijk zijn. Daarom gebruiken wij alleen papier met een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het papier voortkomt uit bossen die speciaal worden aangelegd voor de productie van papier, om zo de grootschalige kap van het regenwoud tegen te gaan. De inkt die gebruikt wordt voor het drukken van een magazine is gebaseerd op plantaardige oliën. Dan hebben we nog een samenwerking met Siza. Deze instelling begeleidt mensen met een beperking.

Magazines van hoge kwaliteit

Een magazine drukken voor (potentiële) klanten, je eigen werknemers of voor iedereen die het maar wil lezen … bij ieder magazine is uitstraling uiterst belangrijk. Niet alleen de beelden en de teksten in een magazine moeten in perfecte staat afgedrukt worden. Ook het formaat en de papiersoort spelen een rol bij de beleving van een magazine. Coers & Roest heeft jarenlange ervaring in verschillende soorten drukwerk en kan u bijstaan in de keuzes die bij de ontwikkeling van een magazine horen.

Dankzij onze e-commerce omgeving kunt u gemakkelijk drukbestanden maken en doorsturen voor productie. Door uw bestanden op onze ftp-server te uploaden kunt u ze gemakkelijk met ons delen. Ook is het mogelijk om materialen zoals foto’s, video’s en pdf-bestanden op te slaan in ons DAM-stysteem (Digital Asset Managementsysteem).

Neem contact op

Overtuigd van onze vakkennis? Heeft u een ontwerp voor de perfecte reclame en wilt u die op posters drukken? Neem contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten. Samen zorgen we voor het beste resultaat. Onze moderne drukkerij is klaar voor elke uitdaging.

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    I love it when dissertationauthors.com/ students show content they’ve made with tools like imovie and ibooks