De balans tussen people, planet en profit

MVO

Milieu en FSC

Wanneer u uw drukwerkopdracht toevertrouwd aan Coers & Roest, dan weet u dat deze op verantwoorde wijze tot stand komt. Het team ziet dit namelijk als hun taak richting de samenleving.

Het drukwerk wordt op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze gerealiseerd. Coers & Roest is in het bezit van het milieucertificaat (ISO 14001) en werkt met FSC®-gecertificeerd papier, papier afkomstig van hout uit verantwoord beheerde bossen. De inkten die de drukkerij gebruikt zijn op basis van plantaardige oliën en mineralen.

Sociaal

Coers & Roest doet veel voor zijn sociale omgeving. Zo zijn wij in januari 2014 een samenwerking aangegaan met Siza. Deze organisatie biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Cliënten van Siza werken in onze organisatie.
Vanaf 2018 werken wij ook samen met Scalabor. Zij begeleiden mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk.

Ook ontvingen wij enkele jaren geleden het Arnhems Compliment. Deze nominatie wordt uitgereikt aan het bedrijf dat veel betekend heeft voor de stad en zijn inwoners.