Offset drukkerij

Offsetdruk is de meest gebruikte methode als er een grote oplage gedrukt moet worden. Coers & Roest heeft verschillende machines tot haar beschikking om dit drukproces optimaal te laten verlopen en geldt daarmee als ideale offset drukkerij. Zo werken onze vakmensen met een-, twee-, vier-, en vijf kleuren offset drukpersen in verschillende afdrukformaten. Hierdoor is het mogelijk om een oplage in grote formaten bij ons af te nemen.

offset drukkerij

Offset drukkerij in Arnhem

Onze offset drukkerij maakt gebruik van een grafische druktechniek met een indirecte afdrukprocedure. Dit wordt gedaan door de tekst of beeld aan te brengen op een aluminiumplaat. Daarna wordt inkt aangebracht op de aluminiumplaat. Op de natte delen van de plaat zal de inkt afstoten en op de delen waar de tekst of beeld is aangebracht zal het blijven. Vervolgens wordt de inkt gedrukt op een rubberen doek die op zijn beurt weer het beeld of de tekst op het papier drukt.

Met deze methode is het mogelijk om uw producten bij ons te laten drukken. Onder deze producten vallen bijvoorbeeld folders, flyers, posters en magazines.

Verschil offset en digitaal drukken

Er zijn twee manieren om te drukken, offset drukken en digitaal drukken. Wanneer u een kleine oplage drukwerk nodig hebt, is digitaal drukwerk het meest voordelig. Dit heeft ermee te maken dat bij offset drukken de startkosten hoger zijn. Ook wanneer het drukwerk gepersonaliseerd moet worden is digitaal drukken een betere keuze. Bij digitaal drukken kan de naam van de geadresseerde namelijk direct worden meegeprint. Wanneer u een grote oplage wil laten drukken, is een offset druk voordeliger.

Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over offsetdruk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven deskundig advies of kom langs bij onze offset drukkerij in Arnhem!

Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

These https://justbuyessay.com/ kinds of creative assignments can support so many 21st century learning goals