Posters drukken

Posters drukken voor een reclamecampagne? Coers & Roest is de drukkerij in Arnhem en omgeving voor al uw drukwerk. In onze moderne drukkerij werken vakmensen met oog voor detail. We zijn gespecialiseerd in verschillende technieken en beschikken over de beste machines. Zo bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit posters.

posters drukken

Goed ontworpen, schitterend afgedrukt

Een goede poster spreek de lezer direct aan en zet aan tot actie. Coers & Roest heeft jarenlange ervaring in het drukken van posters en kan u helpen met advies over het ontwerp. Weinig tekst met grote letters en een groot en duidelijk beeldmerk zijn belangrijk. Maak niet de fout van uw poster een megaflyer te maken.

Er zijn tal van mogelijkheden voor het maken van een goede poster. Wij beschikken over talloze papiersoorten en ons drukwerk is in verschillende formaten beschikbaar. Heeft u een ontwerp voor een poster? Deze kunt u gemakkelijk delen via onze ftp-server. Ook kunt u uw marketing- en communicatiemiddelen opslaan, delen en beheren in ons DAM-systeem (Digital Asset Managementsysteem).

Verantwoord Posters Drukken

Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen net zo belangrijk als wij? Dat maakt uw keuze voor Coers & Roest nog makkelijker. Voor het drukken van posters gebruiken wij plantaardige inkt. Dat betekent dat de inkt vervaardigd wordt uit plantaardige oliën. Ons papier is FSC-gecertificeerd dat bijdraagt aan het behoud van bossen en het gaat grootschalige kap van regenwouden tegen. Ook onderhouden wij nauwe banden met Siza, een onderneming die mensen met een beperking begeleidt.

Neem contact op

Overtuigd van onze vakkennis? Heeft u een ontwerp voor de perfecte reclame en wilt u die op posters drukken? Neem contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten. Samen zorgen we voor het beste resultaat. Onze moderne drukkerij is klaar voor elke uitdaging.

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    Creation should https://paper-writer.org be at the center of teaching and learning