Promotiemateriaal

Heeft u verschillende ideeën voor promotiemateriaal van uw bedrijf? Misschien zijn zelfs de  ontwerpen al klaar, maar heeft u nog geen geschikte drukkerij gevonden. Coers & Roest heeft jarenlange ervaring in het drukken van promotiemateriaal voor klanten. Onze ervaren en vakkundige vakmensen zorgen keer op keer voor drukwerk van hoogstaand niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos en is er altijd ruimte voor een duurzame oplossing.

promotiemateriaal

Moderne drukkerij voor uw reclamedrukwerk

Onze vernieuwde drukkerij is ingericht om allerlei soorten drukwerk te kunnen uitvoeren. Zo ook allerlei soorten promotiemateriaal. Posters, flyers, folders, brochures, niets is onmogelijk. Bedenk wel dat bij iedere vorm van promotiemateriaal een ander ontwerp past. Wij adviseren u graag over hoe we uw promotiemateriaal op de beste manier kunnen realiseren.

We beschikken over talloze papiersoorten en bieden de mogelijkheid tot het drukken in allerlei formaten. Daarnaast kunnen we u bijstaan met advies over kleurgebruik, papierkeuze en nog veel meer. Ook is het erg gemakkelijk om ontwerpen met ons te delen dankzij onze FTP-server. Zoekt u nog een manier op uw promotiematerialen op te slaan? Ons DAM-systeem (Digital Asset Managementsystem) biedt daar de mogelijkheid toe.

Maatschappelijk verantwoord promotiemateriaal

Verder werken wij op een verantwoorde manier. Voor zowel mens als natuur. Coers & Roest heeft als missie drukwerk te realiseren op een duurzame wijze. Promotiemateriaal wordt dan ook gedrukt op FSC-gecertificeerd papier, dat bijdraagt aan het behoud van bossen en grootschalige kap tegengaat. Ook al onze inkten zijn geproduceerd met plantaardige oliën. Dat wil zeggen dat er geen aardolie aan te pas komt. Door onze samenwerking met Siza proberen we ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Siza begeleidt mensen met een beperking.

Neem contact op

Klaar voor een offline reclamecampagne met hoogwaardig geprint promotiemateriaal? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor meer informatie zijn wij altijd bereikbaar.

    Ik ben 16+ en ik ga akkoord met de privacy policy.

    You can download the update via the updates tab in the app store app or by clicking on the download link below